Házirend

Üdvözöljük a GreenWood Vendégházban!

Célunk, hogy biztosítsuk az Ön kellemes pihenését és elkerüljük az esetleges félreértéseket, ezért szeretnénk, ha megismerkedne házirendünkkel!

A foglalásnál Ön kijelenti, hogy a házirendet megismerte és megértette, azt magára és utastársaira nézve is kötelezően elfogadja.

A vendégházunkat magánszállás keretein belül működtetjük.

  1. Érkezéskor a vendég köteles a szállásadónak átadni adatfelvétel miatt a személyes dokumentumait (útlevél vagy személyi igazolvány, lakcímkártya), és a helyszínen fizetendő összeget. Vendégeink a szobákat csak a teljes részvételi díj kifizetése után foglalhatják el!

  2. A teljes részvételi díj alatt az előre lefoglalt napokat értjük, abban az esetben, ha úgy döntenek, az itt tartózkodást előbb szakítják meg, nem áll módunkban a pénzt visszafizetni!

  3. Fizetési módok: készpénz, bankkártya, SZÉP kártya. Az idegenforgalmi adót nem lehetséges SZÉP kártyával fizetni!

  4. A szállást az érkezés napján 14.00 és 20.00 óra között lehet elfoglalni. Ha később érkezne, késéséről kérjük, telefonon tájékoztasson minket!

  5. A távozás napján 10.00-ig kell elhagyni a szálláshelyet!

  6. Érkezéskor és távozáskor az üzemeltető a vendégek részére rendelkezésre áll!

  7. Vendégeink érkezéskor szoba és kapukulcsokat is kapnak, hogy szabadon közlekedhessenek. A távozás napján kérjük, a kulcsot kívülről a szoba ajtajában hagyni!

  8. Az átadott kulcsok elvesztése esetén a Vendég haladéktalanul köteles szólni, illetve az ezzel járó költségeket megtéríteni!

  9. A vendégek részére a parkoló ingyenes!

  10. A szálláshelyen kizárólag azok a vendégek tartózkodhatnak, akiknek az adatai rendszerünkben rögzítve vannak!

  11. A csendrendeletre és a többi vendégünkre való tekintettel kérjük, mindenféle zajos tevékenységet legyenek szívesek mellőzni! Továbbá kérjük, hogy éjszakai, illetve hajnali hazaérkezéskor mások nyugalmát figyelembe véve csendben közlekedjenek az épületben!

  12. Szobáinkban dohányozni tilos, csak az udvaron megengedett, ablakban sem! (Minden alternatív dohánytermékre vonatkozik!) A csikkeket kérjük, az erre a célra fenntartott hamutartókba szíveskedjenek eldobni!

  13. Állatokat csak a tulajdonos engedélyével szabad a szálláshelyre behozni előre egyeztetett díj ellenében!

  14. A szobákban hagyott személyes tárgyakért felelősséget nem vállalunk!

  15. Kérjük, hogy figyeljenek a rendre, óvják a ház berendezését, és azokat ne vigyék ki a szobából (pl: törölköző, kispárna, takaró)!

  16. A szobák elhagyásakor, kérjük zárják el a vizet, villanyt, kapcsolják le a klímát, csukják be az ablakot és zárják be az ajtót!

  17. A szobákba tilos bevinni bármiféle gyúlékony anyagot, eszközt!

  18. A szállás területén okozott kárt a károkozó, vagy annak törvényes képviselője köteles megtéríteni!

  19. Fenntartjuk a jogot a vendégkörünk megválogatására. Ittas állapotú, agresszív hajlamú vendégeket nem fogadunk!

  20. A wifi használat ingyenes, jelszó: Greenwood23

  21. Szolgáltatásaink kérhetők az üzemeltetőtől: vasaló, vasalóállvány

  22. A tulajdonos jogában áll lemondani a szállást, ha a vendég nem tartja be a házirendet!

  23. A házirend megsértése esetén, a szállás lemondásra kerülhet. Ebben az esetben a vendégnek nem áll módunkban visszafizetni az esetlegesen fennmaradó napokat!

  24. A szállás igénybevételével magától értetődik, hogy a vendég elolvasta, megértette és elfogadta a házirendben foglaltakat!

  25. Hosszabb tartózkodás esetén ágyneműcsere és takarítás biztosított!

Amennyiben elégedettek a szállás szolgáltatásaival, kérjük írjanak véleményt online felületeinken. Bármilyen panaszt figyelembe veszünk, és megoldunk személyesen, munkaidőben 09.00-től 20.00-ig. 

Kellemes kikapcsolódást és jó pihenést kívánunk!

Andrássy Gábor és Lívia

0-24 Telefonos ügyelet: +36 20 2099360

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram